FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 31. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanje u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Jak vjetar usporava promet na autocestama A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovice i tunela Tuhobića, na autocesti A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići te na mostu Rječina na Riječkoj obilaznici. Vlažnih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje, dok u Gorskom kotaru pada slab snijeg, posebice skrećemo pozornost vozačima na dionicu autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Ravna Gora. Na cestama u gorju i duž Jadranske (D8) magistrale mogući su odroni zemlje i kamenja. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Prema otoku Pagu trajekt plovi na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

ZAGREB - U unutrašnjosti pretežno oblačno, u prvom dijelu dana na zapadu još malo kiše, u Gorskom kotaru i rijetko u Lici vrlo malo snijega. U noći će se naoblaka dijelom raskinuti, no u većini krajeva stvorit će se magla. Na Jadranu djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, a malo kiše očekuje se u drugom dijelu dana ponajprije na otocima srednje i južne Dalmacije. Vjetar većinom slab, a samo će još prijepodne bura pod Velebitom imati mjestimice jake udare, a na južnom Jadranu puhat će umjereno jugo. Najviša temperatura zraka od 3 do 8, na Jadranu od 10 do 16 Celzijevih stupnjeva. Tijekom novogodišnje noći od -1 do 4, u Zagori, Istri i obalnom području Hrvatskog primorja od 5 do 8, a drugdje na Jadranu između 9 i 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙