FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 31. prosinca

Autor: rkor
ZAGREB, 31. prosinca 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 31. prosinca:

SPLIT/DIVULJE - Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Drago Lovrić posjetit će na Staru godinu Obalnu stražu Republike Hrvatske u vojarni „Sv. Nikola“ u Splitu te dežurnu posadu Eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO-a u vojarni „Knez Trpimir“ u Divuljama kod Trogira. Tijekom posjeta (u 10,30 sati) Obalnoj straži RH u Splitu general Lovrić obići će Operativno središte Hrvatske ratne mornarice te školski brod „Andrija Mohorovičić“. U Divuljama će se (u 14,45 sati) susresti s dežurnom posadom Eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO-a koja je dobitnik ovogodišnjih priznanja „Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku“ za iznimni doprinos sigurnosti u sezoni te priznanja „Ponos Hrvatske“ za humanost i nesebičnost u spašavanju ljudi hitnim helikopterskim prijevozom.

VUKOVAR - Konferencija za novinare vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe (10 sati, ured gradonačelnika, Trg Republike Hrvatske)

ZAGREB - Hina će objaviti tekst pod naslovom "Građane ljuti rastrošna država, preplaćeni političari, ćirilica...". Preplaćeni političari, rastrošna država, uvođenje ćirilice u Vukovar, tek su neki od tema i događaja zbog kojih su građani ove godine pisali Hrvatskom saboru. Pisali su mu i zbog sasvim osobnih problema, tražili pomoć pri zapošljavanju, tužili se na grafite, preglasnu glazbu iz kafića, nudili rješenja za gospodarske probleme. Građani pozorno prate sve što se događa u društvu, posebno u politici i oko političara.

Hina će objavljivati tekstove o dočeku Nove godine u većim hrvatskim gradovima.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e mail: hina@hina.hr

(Hina) xrkor ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙