FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Balotelli želi napustiti AC Milan

Autor: imli
ZAGREB, 30. prosinca 2013. (Hina) - Talijanski napadač Mario Balotelli (23) želi napustiti AC Milan u zimskom prijelaznom roku, objavio je u ponedjeljak internetski portal "Football Italia".

"Balotelli želi u siječnju otići iz Milana. Ne znam gdje bi mogao nastaviti karijeru, ali razmotrit ćemo sve opcije. I Chelsea je jedna od opcija, ali zasad nije bilo ponuda, pa ne mogu ništa reći", rekao je njegov menadžer Mino Raiola.

Da bi Balotelli mogao otići iz Milana dao je naslutiti predsjednik kluba Silvio Berlusconi, koji je dan ranije izjavio da je spreman prodati reprezentativnog napadača bilo kome tko ponudi barem 25 milijuna eura.

Nestašni Balotelli, koji je sklon kojekakvim ispadima na terenu i izvan njega, stigao je u AC Milan u siječnju ove godine za 20 milijuna eura iz Manchester Cityja. Za Milan je odigrao 33 utakmice i postigao je 21 gol u svim natjecanjima.

Karijeru je počeo u Lumezzanu, a potom je tri godine proveo u Interu. Za reprezentaciju Italije skupio je 29 nastupa i zabio 12 golova, a na EP 2012. bio je, uz Andreu Pirla, najzaslužniji za plasman u finale.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙