FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 30. prosinca

Autor: jnah
ZAGREB, 30. prosinca 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 30. prosinca:

ZAGREB - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će na #TweetUp-u - druženju s aktivnim korisnicima Twittera u Banskim dvorima povodom dvije godine mandata Vlade. Riječ je o #VladaUp-u, vlastitoj inačici popularnih okupljanja korisnika društvene mreže Twitter u organizaciji Vlade Republike Hrvatske. #VladaUp-u prisustvovat će i Darko Perić, hrvatski digitalni šampion i pomoćnik ministra uprave za eHrvatsku. Cilj #VladaUp-a je prezentirati Vladu kao inicijatora koji postavlja i razvija dvosmjernu komunikaciju koja, u interakciji s građankama i građanima, olakšva donošenje odluka. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se mogu svi aktivni tviteraši (s više od 100 tvitova) na sljedećoj poveznici: twtvite.com/VladaUP3 (Obilazak Banskih dvora započet će između 17 i 17,30 sati, a razgovor sa premijerom u 18 sati, Trg Sv Marka 2). #VladaUP moći će se pratiti i putem video zapisa na internetskim stranicma Vlade www.vlada.hr

OTOČAC - Ministarstvo branitelja RH priređuje svečano otkrivanje spomen-obilježja groblja žrtava Drugog svjetskog rata i poslijeratnog razdoblja na lokaciji "Tupale-Sinac" (Otočac) u Ličko-senjskoj županiji. Svečanom otkrivanju spomen-obilježja nazočit će predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko, dok će događaju u ime Vlade RH prisustvovati ministar branitelja Predrag Matić (11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinstvo Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja na teme: "Uspjesi Vlade na koje njen predsjednik ima razloga biti ponosan" te "Kako je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta zaposlenicima u znanosti i obrazovanju čestitalo Božić i Novu godinu" (11 sati, prostorije Hrvatskog šumarskog društva – Trg Mažuranića 11).

KRAPINA - Potpisivanje koalicijskog sporazuma na nacionalnoj razini Hrvatske demokratske zajednice sa Zagorskom demokratskom strankom (12 sati, prostorije Županijskog odbora HDZ-a KZŽ, Gajeva 2). Sporazum će potpisati predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i predsjednik ZDS-a Stanko Belina. Potpisivanju će prisustvovati i predstavnici ostalih stranaka nacionalne koalicije predvođene HDZ-om. Nakon potpisivanja predviđene su izjave za medije.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e mail: hina@hina.hr

(Hina) xsmar yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙