FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 24. prosinca

Autor: trub
ZAGREB, 24. prosinca 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općega servisa (OSV) Hrvatska za utorak, 24. prosinca:

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko nazočit će u povodu katoličkoga Božića polnoćki u Zagrebačkoj prvostolnici, u kojoj će svetu misu predvoditi zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić (24 sata, Zagrebačka katedrala).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić posjetit će Dom za starije i nemoćne te pučku kuhinju Caritasa Župe sv. Antuna Padovanskoga. U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana potpredsjednica Vlade Milanka Opačić posjetit će korisnike doma te im podijeliti prigodne pakete, a nakon toga u pratnji pater Ivana Radeljaka posjetit će i Caritasovu pučku kuhinju i tamo pozdraviti korisnike te im uz ručak podijeliti prigodne darove (12,30 sati, Sveti Duh 33).

ZAGREB - Hina će objaviti tekst pod naslovom "Političku 2013. obilježili referendum, ćirilica, neuspjele ustavne promjene i 'lex Perković'". Ulazak u Europsku uniju, uspješno proveden prvi narodni referendum i neuspjeh donošenja ustavnih promjena u planiranom roku te 'slučaj Perković', događaji su koji su obilježili hrvatsku unutarnju politiku – tome, naravno, treba dodati i postavljanje ploča s ćiriličnim natpisima u Vukovaru, pokretanja 'antićiriličnog referenduma', te izbore za europski parlament i lokalne izbore.

ZAGREB - Hina će objaviti tekst pod naslovom "Okoliš i priroda u 2013. - izmjene zakona, odlazak Holy i zagađenje u Slavonskom Brodu". U protekloj godini izmijenjeni su svi ključni zakoni u sustavu zaštite okoliša i prirode, zbog jednog od njih bivša ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy napustila je SDP, a stanovnici Slavonskog Broda tražili su rješavanje problema onečišćenja zraka iz rafinerije u Bosanskom Brodu.

Dežurni urednici OSV Hrvatska:

ujutro - Jasna Nahtigal Lazarić

popodne - Milka Ćurković

navečer - Tomislav Rubić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e mail: hina@hina.hr

(Hina) xmkov ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙