FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 23. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB -Mokrih ili vlažnih kolnika ima u većem dijelu zemlje. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Gorskome kotaru, posebice skrećemo pozornost na dionice autocesta: A4 Zagreb- Goričan između čvorova Breznički Hum i Goričan i na A6 Rijeka- Zagreb između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić. Zbog radova, zatvorena je autocesta A7 između čvorova Sveti Kuzam i Šmrika. Povodom nadolazećeg blagdana, Božića, zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će u utorak, 24. prosinca od 15 do 23 sata i u četvrtak, 26. prosinca od 14 do 23 sata. Na graničnom prijelazu Bajakovo, na izlazu iz zemlje kolona teretnih vozila duga je oko 4 km. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok.

ZAGREB - U većem dijelu zemlje djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, u istočnoj Slavoniji i na varaždinskom području uz mjestimičnu maglu. Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru pretežito oblačno, ponegdje uz malo kiše. Vjetar slab, a u noći će na sjevernome Jadranu zapuhati umjereno jugo. Najviša temperatura između 7 i 12, samo uz dugotrajnu maglu niža, a na Jadranu između 12 i 17 Celzijevih stupnjeva..

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙