FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 23. prosinca

Autor: rkor
ZAGREB, 22. prosinca 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općega servisa (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 23. prosinca:

BABINA GREDA - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović susrest će se s predstavnicima lokalne uprave i gospodarstvenicima te općine (11 sati, Općinska narodna knjižnica, Ulica Vladimira Nazora 1). Josipović će biti i na svečanom otvorenju kogeneracijskog postrojenja na šumsku biomasu u gospodarskoj zoni "Tečine". Predviđeno je njegovo obraćanje nazočnima (13 sati).

ZAGREB - Ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić predstavit će na konferenciji za novinare novosti u mirovinskom sustavu koje stupaju na snagu s početkom 2014. godine (10.30 sati, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Ulica grada Vukovara 78/VI).

ZAGREB - Svečana dodjela nagrada za humanitarni rad u 2013. godini (12 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2). Nagrade u dvije kategorije - Nagradu za životno djelo i Godišnju nagradu za humanitarni rad za 2013. godinu - dodijelit će potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić.

ZAGREB - U povodu dvije godine mandata Vlade, premijer Zoran Milanović gostovat će na HTV-u. Emisija počinje u 21 sat (na prvom programu).

ZAGREB - Gost emisije Hrvatskog radija "Oporbeni zarez" je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Emisija počinje u 15.30 sati.

VUKOVAR - Županijska organizacija SDP-a Vukovarsko-srijemske županije organizira 6. izbornu konvenciju na kojoj će 135 delegata birati potpredsjednike, te članove Predsjedništva i Županijskog odbora te organizacije na čijem čelu se nalazi saborski zastupnik i vukovarski gradonačelnik Željko Sabo (17 sati, Ružičkina kuća, .J. Strossmayera 25).

ZAGREB - Svečano obilježavanje 24. obljetnice osnutka HDZ-a Grada Zagreba (18.30 sati, Hotel Four Points by Sheraton Panorama Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 9, dvorana "Kaptol". Svečanom obilježavanju nazočit će i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

ZAGREB - Sveučilište u Zagrebu održat će konferenciju za novinare na kojoj će rektor Aleksa Bjeliš i prorektori izvijestiti o odluci Senata o usvajanju konsolidiranog financijskog plana Sveučilišta u Zagrebu za razdoblje od 2014. do 2016. godine. Također, govorit će se i o ostalim financijskim aspektima djelatnosti tog sveučilišta te o aktualnim temama o kojima je Senat raspravljao na svojoj šestoj, izvanrednoj sjednici (11 sati, mala vijećnica Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14).

Dežurni urednici OSV Hrvatska:

ujutro - Jasna Nahtigal Lazarić

popodne - Milka Ćurković

navečer - Tomislav Rubić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e mail: hina@hina.hr

(Hina) xrkor ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙