FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici vlažni, moguća poledica

Autor: nkot
ZAGREB, 19. prosinca 2013. (Hina) - Vlažni su kolnici u većini zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova je zatvorena dionica autoceste A7 između čvorova Hreljin i Šmrika.

Državna cesta D512 Makarska-Ravča bit će zatvorena za sav promet od 8 do 17 sati kroz naselje Gornje Igrane, a obilazak je kroz tunel Sveti Ilija.

Zbog razminiranja svakodnevno je zatvorena državna cesta D422 na dionici Zračne luke Zemunik od 8 do 16 sati. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata.

Od 15. studenoga do 15. travnja iduće godine, prema odluci Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture određuje se obvezna uporaba zimske opreme - četiri jednake zimske gume M+S ili četiri jednake ljetne gume s lancima za snijeg pripravnim za postavljanje na pogonske kotače - na zimskim dionicama javnih cesta u Hrvatskoj.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na sljedećim cestama: D42 u mjestu Poljanak, ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac, ŽC5199 Dabar-Štirovača i ŽC5201 Selište-Prijeboj.

Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona teretnih vozila na izlasku duga je oko tri kilometra. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok.

Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

(Hina) pp/xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙