FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: 40 privedenih navijača; nije bilo sukoba ni uništavanja

Autor: zjur
SPLIT, 18. prosinca 2013. (Hina) - Četrdeset navijača privela je policija u Splitu, gdje je poslijepodne odigrana utakmica Hrvatskog kupa između HNK "Hajduk" i GNK "Dinamo".

Prije, za vrijeme i nakon odigrane utakmice nisu evidentirane ozlijeđene osobe, uništenja i oštećenja imovine kao ni sukobi. Ukupno je privedeno 40 osoba od kojih 30 navijača Hajduka i 10 navijača Dinama, i to većinom zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima, te u manjoj mjeri zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, priopćeno je iz splitske policije.

Prilikom ulaska gledatelja na stadion kod šest osoba pronađeno je i oduzeto osam komada pirotehničkih sredstava, od čega sedam bengalki, a kod dvije osobe pronađena je i oduzeta droga, kaže se u priopćenju.

Policija navodi i da je prilikom pregleda stadiona 15. studenog u šupljini stolica na sjevernoj tribini pronašla ukupno 62 komada bengalki i devet komada paketića s improviziranom dimnom smjesom.

(Hina) xzjur yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙