FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 17. prosinca

Autor: tper
ZAGREB, 16. prosinca 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 17. prosinca.

ZAGREB - Najuspješnijim tvrtkama iz Zagreba i Zagrebačke županije na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK-Komore Zagreb bit će dodijeljene plakete Zlatna kuna za ostvarene rezultate u prethodnoj godini (12,00 sati, HGK-Komora Zagreb, Draškovićeva 45).

ZAGREB - Hotelska kompanija HUP Zagreb i Starwood Hotels&resorts potpisat će ugovor o suradnji koja traje više od 20 godina, a novim će se ugovorom nastaviti i u idućih 15 godina kroz hotelske brandove The Westin i Sheraton (12,00 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

ZAGREB - Za sektor elektroničkih komunikacija ova je godina po mnogo čemu bila drugačija od dosadašnjih, a svakako ju u segmentu pokretnih (mobilnih) komunikacija obilježava nova regulacija roaminga, porast korištenje mobilnih razgovora i interneta, dok je u nepokretnim (fiksnim) mrežama uz porast širokopojasnog pristupa internetu i nastavka pada fiksnog telefoniranja došlo i do poslovnih problema nekoliko alternativnih operatora. Nova regulacija roaminga u mobilnim mrežama u Hrvatskoj je nastupila s ulaskom u EU 1. srpnja ponudivši i hrvatskim te svim gostujućim korisnicima u hrvatskim mobilnim mrežama znatno povoljnije cijena roaminga.

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/4808 680

fax: 01/4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙