FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vaterpolo: Jug traži pobjedu protiv Mornara

Autor: rsal
DUBROVNIK, 12. prosinca 2013. (Hina) - Vaterpolisti dubrovačkog Jug Croatia osiguranja u petak u Splitu igraju utakmicu četvrtinala Kupa Hrvatske protiv Mornara BS, a u dubrovačkom klubu ne kriju da žele pobjedu.

"Moramo ipak biti oprezni jer je riječ o najboljoj splitskoj ekipi. Oni traže svoju šansu za prolazak na završni turnir Kupa Hrvatske. Još uvijek ne znamo hoćemo li biti kompletni zbog ozljede Miha Boškovića, ali moramo u susret ući sto posto i ako tako odigramo ne bi trebalo biti problema", kazao je trener Juga Veselin Đuho.

U sastavu Juga bit će i centar Jure Marelja, koji je posljednjih sedam godina proveo u splitskom klubu i koji je upoznat sa svim kvalitetama Mornara. Marelja upozorava na iznimne motoričke sposobnosti splitske momčadi, koja je znala iznenaditi favorite u posljednjih nekoliko sezona. U istom klubu dvije godine proveo je i vratar Juga Marko Bijač.

"Mornar je složio dobru momčad. Mladi su i agresivni, imali su vremena za pripremiti ovu utakmicu i igraju kod kuće. Vjerujem kako će jako i agresivno krenuti u utakmicu i ako mi ne uđemo svom snagom od početka mogu nam stvoriti dosta problema. Još ćemo ih analizirati i pripremiti se i vjerujem da ćemo se, uz pravi pristup, plasirati na završni turnir Kupa Hrvatske", riječi su Marka Bijača.

(Hina) xdduk yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙