FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 12. prosinca

Autor: dsta
ZAGREB, 12. prosinca 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 12. prosinca.

ZAGREB - Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice (HTZ) održat će sjednicu na kojoj će biti podneseno izvješće o tijeku sezone i stanju na tržištima, a na dnevnom su radu i prijedlog programa rada HTZ-a u 2014. godini i druge teme (14,00 sati, Glavni ured HTZ-a, Iblerov trg 10/IV).

ZAGREB - Zagrebačka burza dodjeljuje nagrade za dionicu s najvećim prometom, za dionice s najvećim porastom cijene i prometa i u drugim kategorijama. Bit će dodijeljene i nagrade Akademije Zagrebačke burze za doprinos razvoju tržišta kapitala te za dionicu godine prema izboru javnosti (12,00 sati, Hypo centar, dvorana Rab, Slavonska avenija 6).

ZAGREB - Predstavnici Europske komisije u Hrvatskoj i partnerskih institucija najavit će na konferenciji za novinare program i aktivnosti inicijative e-Skills For Jobs 2014, koja ima za cilj popularizaciju informatičkih zanimanja među mladima (10,00 sati, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Ulica Augusta Cesarca 4).

ZAGREB - Hrvatska podružnica Međunarodne udruge turističkih novinara i pisaca u turizmu (FIJET), Hrvatsko novinarsko društvo i Hrvatska turistička zajednica dodjeljuju nagrade za putopis domaćem i inozemnom novinaru, članu FIJET-a (12,00 sati, Hrvatsko novinarsko društvo, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Ukupni desezonirani promet hrvatske industrije u listopadu ove godine povećan je u odnosu na rujan za 0,5 posto, dok kalendarski prilagođeni indeksi pokazuju da je u odnosu na prošlogodišnji listopad pao za 4,8 posto, prvi su podaci koje je objavio Državni zavod za statistiku. U prvih deset mjeseci ove u odnosu na isto razdoblje prošle godine promet u industriji smanjen je 4 posto. Na pad prometa u listopadu u odnosu na isti lanjski mjesec utjecao je pad prodaje od 4 posto na stranom tržištu te pad od 1,9 posto na domaćem tržištu.

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/4808 680

fax: 01/4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙