FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Turska turistička grupacija DOGUS stipendira šibenske studente

Autor: jdev
ŠIBENIK, 11. prosinca 2013. (Hina) - Predstavnici šibenskog Veleučilišta i turske hotelske tvrtke DOGUS Marina Hotela d.o.o. potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji, kojim je dogovoreno 2-mjesečno stipendiranje 20 studenata Veleučilišta za obuku u D-Hotelu Maris u turskom Marmarisu.

Po završetku specijalizacije šibenski studenti bit će zaposleni u resortu koji će turska DOGUS grupa otvoriti u šibenskoj Mandalini, izvijestili su danas iz šibenskoga Veleučilišta.

Ugovor su u nazočnosti Alexandera Regelmanna, izvršnog direktora turističkog sektora Doguş grupe, jučer u Šibeniku potpisali v.d. dekana Veleučilišta Anita Grubišić i regionalni direktor Doguş grupe Burak Baykan.

Natječaj za studente bit će objavljen 15. listopada iduće godine, a odnosi se na studente zadnje godine preddiplomskog i diplomskog studija, koji tečno govore engleski i usavršili su kompjutorske vještine te imaju snažnu motivaciju za učenjem i napretkom, navode sa šibenskog Veleučilišta.

Izvršni direktor Regelmann istaknuo je kako je ovo izvrsna prilika za šibenske studente da steknu nova stručna znanja i vještine, a dugoročno gledano, studentima se otvara i put za dobivanje posla u struci za koju su se školovali.

DOGUS Marina Hoteli d.o.o. je dio vodeće svjetske grupacije (DOGUS Grupe) na području pružanja usluga vezanih za hotelijerstvo, trgovinu i poslove putničkih agencija. Pored D-Marin u šibenskoj Mandalini, uskoro bi trebala početi gradnja visokokategoriziranog hotelskog kompleksa.

(Hina) xjdev ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙