FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OBAVIJEST KORISNICIMA - program "Comedy Gala" večeras u Lisinskom u 21, a ne u 20 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 7. prosinca 2013. (Hina) - Obavještavamo korisnike da će program "Comedy Gala" u Velikoj dvorani Lisinski, koji je trebao početi večeras u 20 sati, početi sat kasnije, u 21 sat, zbog kašnjenja letova iz Velike Britanije, izvijestili su poslijepodne organizatori.

Zbog pada sustava zračne kontrole Velike Britanije, svi letovi iz te zemlje su u kašnjenju, pa se za jedan sat pomiče večerašnji program Comedy Gala u Lisinskom, izvijestili su organizatori iz Aquarius Racordsa.

Program "Comedy Gala" u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog otvara dvodnevni Međunarodni festival komedije koji će, pod nazivom "London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije", okupiti svjetska imena stand up komedije, cabarea, pantomime i fizičkoga teatra. Prvu večer festivala u subotu obilježit će nastup mladog komičara iz Brightona Seanna Walsha, kanadske komičarke Dane Alexander, koja je Hrvatsku već posjetila u okviru London Calling Comedy Club programa, britanskog komičara "nježnog stila" Johna Gordilla te Javiera Jarquina s Novog Zelanda, staroga gosta hrvatskih stand-up dasaka koji će preuzeti ulogu voditelja Gala večeri festivala.

Walsh nastupa i sutra s vlastitom predstavom "The Lie-in King" u Maloj dvorani Lisinskog. Nedjeljni program obuhvaća i nastup talijanskog umjetnika Carla Jacuccija, koji će izvesti svoju poznatu predstavu fizičke komedije i klaunovštine "Vitamin". U Lisinskome će također gostovati mlada britanska umjetnica Bryony Kimmings čiji je rad spoj monodrame, cabarea, komponiranja muzike, dokumentaraca i zvukovnih instalacija.

(Hina) xnkot ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙