FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Razvojna agencija: novi web za bolju pomoć poduzetnicima

Autor: agrb
ZAGREB, 5. prosinca 2013. (Hina) - Kako bi poduzetnici što jednostavnije dobili odgovore na pitanja s kojima se susreću kod otvaranja poduzeća ili prijave na natječaje Europske unije, Razvojna agencija Zagreb - TPZ redizajnirala je svoju internetsku stranicu, na kojoj će okupiti sve informacije koje bi poduzetnicima mogle pomoći u njihovoj djelatnosti.

Glavna novost novih stranica, na adresi www.raza.hr, je sadržajno prilagođavanje informacija poduzetnicima i inovatorima u svim fazama razvoja. Poduzetnici početnici, mali i srednji poduzetnici puno lakše će doći do velikog broja korisnih savjeta, od financija, marketinga, EU fondova, financijskih poticaja kroz rubrike poduzetnički vodiči, poduzetnički pojmovnik, poduzetnička edukacija, usluge za poduzetnike, projektni natječaj, programi potpore, razovjni projekti, stoji u priopćenju.

Po riječima Frane Šesnića, direktora Razvojne agencije Zagreb, web je redizajniran kako bi se poduzetnicima pomoglo pri pokretanju i razvoju poduzetničkih projekata. Agencija poduzetnicima može pomoći u realizaciji projekata, kroz subvencionirani prostor u Tehnološkom parku, subvencionirane stručne seminare ili pak sudjelovanje u fondovima EU, a redizajnom stranice pojednostavljen je dolazak do svih tih informacija, ustvrdio je.

Agencija u skladu s individualnim potrebama poduzetnika savjetuje u odabiru najboljeg modela financiranja projekata i poslovanja putem dostupnih sredstava, pruža savjete i pomaže kod pisanja prijava za javne natječaje dostupnih nacionalnih i EU potpora.

(Hina) pp/xagrb ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙