FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 3. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Za sav promet zatvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, a obilazak je državnom cestom D54 Maslenica- Zaton Obrovački. Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica - obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar D3 i Jadranska magistrala D8 između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene. Na Jadranskoj magistrali od Senja do Karlobaga zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Bakra i Novog Vinodolskog D8 još i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom (II. skupinu). Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na dionicama D42 u mjestu Poljanak, ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac, ŽC5199 Dabar-Štirovača i ŽC5201 Selište-Prijeboj. Županijska cesta ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac otvorena je samo za osobna vozila uz obaveznu zimsku opremu. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Trajekti plove redovito. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja, zbog radova u Prizni.

ZAGREB - U većini krajeva pretežno sunčano. U unutrašnjosti ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla ili niska naoblaka koja se podnegdje može i dulje zadržati. Vjetar većinom slab, na Jadranu umjerena i jaka, u prvom dijelu dana još ponegdje i olujna bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 1 do 6, a na Jadranu od 10 do 15 Celziojevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙