FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Romeo Jozak novi tehnički direktor HNS-a

Autor: rsal
ZAGREB, 2. prosinca 2013. (Hina) - Dosadašnji predsjednik Stručne komisije HNS-a Romeo Jozak postao je stalni zaposlenik Hrvatskog nogometnog saveza jer će u u sljedeće četiri godine obnašati funkciju tehničkog direktora Saveza, stoji na web-stranicama HNS-a.

U okviru nove funkcije Jozak će biti odgovoran za kompletan razvoj nogometa na svim razinama Saveza, prvenstveno kroz koordinaciju i rad reprezentacija, od U-21 selekcije prema mlađim uzrasnim kategorijama, uključujući ženske i malonogometne selekcije.Proteklih šest godina Jozak je radio kao šef omladinske škole GNK Dinama u kojem je postigao zapažene rezultate, a prošle godine doktorirao je na Kineziološkom fakultetu.

"Bila mi je izuzetna privilegija biti čelnim čovjekom Dinamove škole što mi je i u profesionalnom i u ljudskom smislu jedan od najljepših perioda života kojeg ću se uvijek rado sjećati. Okrećem se nacionalnoj razini, sretan sam zbog potpisa ugovora za HNS u koji dolazim s puno ponosa, ali i ambicije da napravimo dobar posao", kazao je Jozak prilikom imenovanja.

(Hina) xpp yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙