FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karate: Hrvatska u finalu

Autor: rsal
ZAGREB, 30. studenog 2013. (Hina) - Ivan Ermenc, Franjo Maškarin i Damjan Padovan, članovi hrvatske seniorske reprezentacije u katama izborili su finale završnog turnira Svjetske Premier lige u karateu što se održava u Salzburgu.

U prvom današnjem nastupu pobijedili su mladu vrstu Austrije s 5-0, a u polufinalu su bili bolji od Italije rezultatom 4-1. Za naslov pobjednika finalnog turnira borit će se s reprezentacijom Francuske.

U pojedinačnoj konkurenciji Vlatka Kiuk natjecanje je završila u polufinalu, a u seniorskoj selekciji debitirale su Nika Jukić i Maja Polenus, završivši nastup u 1. kolu. Počela su i nadmetanja u borbama. Sutra će u teškoj kategoriji (+68 kg) nastupiti Maša Martinović, koja ima velike izglede postati ukupnom pobjednicom Svjetske lige. Prvi put na završnom turniru nastupaju i mladje kategorije. Hrvatska je osvojila tri odličja, juniorsko zlato Monika Berulec (-48 kg), a srebro juniori Dino Povrženić (-61 kg), te Ivan Martinac (-68 kg). Finalni turnir Svjetske Premier lige u Salzburgu na kojem nastupa 900 natjecatelja iz 50 zemalja završava sutra.

(Hina) xpp yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙