FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - kultura - za petak, 29. studenoga

Autor: spar
ZAGREB, 29. studenoga 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi, za petak, 29. studenoga:

ZAGREB - Dvodnevna Međunarodna interdisciplinarna konferencija o tehnologiji, politici, umjetnosti, energiji i održivosti "Obnovljiva energija/obnovljiva kultura" u organizaciji Muzeja suvremene umjetnosti (MSU), DOOR-a i Otvorenog likovnog pogona (10 sati, MSU, Avenija Dubrovnik 17). Na konferenciji će se govoriti o modelima uporabe obnovljive energije i njezine primjene u svakodnevnom životu polazeći s više različitih pozicija. Nakana je potaknuti na promišljanje o obnovljivoj energiji i održivosti na mikro i makro razini.

ZAGREB - Predstavljanje poetske monografije Andriane Škunca "Biblijski vrt, Sveta zemlja lunjskih maslina" u izdanju Grada Novalje i Turističke zajednice Grada Novalje. O knjizi će govoriti Anton Šuljić, Tonko Maroević, Nikica Petrak te autorica Andriana Škunca dok će izabrane tekstove čitati Doris Šarić Kukuljica i Alma Prica, uz nastup ženske klape Murtelice (12 sati, Muzeju Mimara, Rooseveltov trg 5).

ZAGREB - U Satiričkom kazalištu Kerempuh premijera predstave "Buba u uhu“ u režiji Krešimira Dolenčića. Glavni ljubavni par igraju Linda Begonja i Borko Perić, a u predstavi sudjeluje velik dio ansambla “Kerempuha”. Dramaturginja predstave Ana Tonković Dolenčić autorica je i adaptacije teksta, kostime je izradila Doris Kristić s Ivanom Jelušić, scenografiju potpisuje Valentina Crnković, a glazbu Matej Meštrović. (20 sati, Satiričko kazalište Kerempuh, Ilica 31).

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

(Hina) xaš ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙