FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - od subote, 23. do ponedjeljka 25. studenoga

Autor: rtom
ZAGREB, 22. studenoga 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta od subote, 23. do ponedjeljka, 25. studenoga:

SUBOTA, 23. studenoga

----------------------------------

RIM - Bivši premijer Silvio Berlusconi trebao bi se obratiti mladim poslovnim ljudima na skupu mladeži svoje političke stranke Naprijed Italijo.

BERLIN - Grčki premijer Atonis Samaras i njemački ministar financija Wolfgang Schaeuble razgovaraju na poslovnoj konferenciji koju organizira njemački dnevni list Sueddeutsche Zeitung.

NEDJELJA, 24. studenoga

-----------------------------------

BERN - Švicarci se referendumom izjašnjavaju o prijedlogu zakona da se visina menadžerskih plaća ograniči na najviše 12 najnižih plaća u tvrtki.

KIJEV - Velika proeuropska manifestacija na poziv ukrajinske oporbe predvođene bivšom premijerkom Julijom Timošenko pošto je vlada u četvrtak otkazala potpisivanje sporazuma o pridruživanju s Europskom unijom.

HONDURAS - Predsjednički i parlamentarni izbori

PONEDJELJAK, 25. studenoga

------------------------------------------

BUKUREŠT - Početak sastanka na vrhu Kina - srednja i istočna Europa

SARAJEVO - U sklopu trodnevnog radnog posjeta Bosni i Hercegovini predsjednik Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) Theodor Meron boravit će na području Prijedora gdje će obići nedavno otkrivenu masovnu grobnicu Tomašica u kojoj su do sada pronađeni posmrtni ostaci više od 400 Hrvata i Bošnjaka ubijenih 1992. godine. Najavljeno je i da će obići krug rudnika Omarska gdje je tijekom rata bio zatočenički logor za nesrpsko stanovništvo.

RIM - Ruski predsjednik Vladimir Putin u posjetu papi Franji u Vatikanu.

(Hina) xrt ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙