FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - kultura - za srijedu, 20. studenoga

Autor: aspa
ZAGREB, 19. studenoga 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi, za srijedu, 20. studenoga:

ZAGREB - U povodu prve obljetnice smrti književnika akademika Ivana Kušana u Društvu hrvatskih književnika (DHK) predstavljanje likovne monografije "Ivan Kušan - dijalog s motivom", koju je priredio Ivan Vitez, a autori testova su Zlatko Crnković, Miro Gavran, Pajo Kanižaj, Vladislav Kušan, Tonko Maroević, Ivan Vitez, Dijana Zalar, Tomislav Zagoda i Danijel Žabčić koji će i predstaviti knjigu (12 sati, DHK, Trg bana Jelačića 7/I).

ZAGREB - Predstavljanje knjiga Matice hrvatske "Hrvatska srednjovjekovna proza I. i Hrvatska srednjovjekovna proza II." iz biblioteke Stoljeća hrvatske književnosti. Knjige MH predstavit će Stjepan Damjanović, Tomislav Bogdan, Vesna Badurina Stipčević, Marija-Ana Duerrigl (12 sati, Velika dvorana Matice hrvatske, Matičina).

ZAGREB - Dodjela jedinih domaćih nagrada za izvedbene umjetnosti o kojima odlučuje isključivo publika, u Tvornici kulture. Na dodjeli će pjevati i svirati Mislav Čavajda, Hana Hegedušić, Nataša Janjić, Miran Kurspahić, Ivana Rushaidat, Nina Violić i mnogi drugi. Riječ je o dodjeli jedine domaće nagrade za izvedbene umjetnosti o kojoj u potpunosti odlučuje publika, glasajući u deset kategorija – od onih za najbolje predstave i izvođače, pa do kategorija osobe i skandala godine ili pak najprecjenjenije produkcije u sezoni. Temeljem više od 15 tisuća glasova u prvom krugu, publika je odabrala nominirane, a tko će od njih na koncu slaviti odlučujeno je već na na adresi http://nagrada.teatar.hr a glasovanje je trajalo sve do 19. studenoga u 12 sati.

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

(Hina) xaš ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙