FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Sedma uzastopna pobjeda Portlanda

Autor: rsal
NEW YORK, 19. studenog 2013. (Hina/AFP) - Košarkaši Portland Blazersa pobijedili su kod Brookly Netsa s 108-98 i ubilježili sedmu uzastopnu pobjedu u NBA ligi.

Portland je potvrdio odličnu formu na početku sezone, a zasluge za trijumf protiv Netsa idu LaMarcus Aldridgeu (27, 8 skokova) i Wesleyu Matthewsu (24). Blazersi s omjerom 9-2 drže drugo mjesto na Zapadu, a boji od njih je samo San Antonio (9-1).

Chicago Bullsi su slavili protiv Charlottea (86-81), a ključni čovjek uspjeha Bullsa bio je Luol Deng (21,8 skokova), koji je 27 seundi prije kraja postigao tricu za pobjedu.

Utah je kod kuće izgubila od Golden Statea (87-98) i potvrdila status najgore momčadi lige. Jazzeri su zadnji na ljestvici s omjerom 1-11, a jedinu pobjedu zabilježili su u srijedu. Warriorse je do pobjede odveo Steph Curry (22), koji ipak neće po dobrome pamtiti utakmicu jer je u zadnjoj četvrtini nezgodno pao i udario glavom u parket, te je morao u bolnicu.

Oklahoma Thundersi su u uzbudljivoj utakmici porazili Denver Nuggetse s 115-113 zahvaljujući sjajnom Kevinu Durantu (38). On je imao veliku pomoć u Rusellu Westbrooku (30,12 skokova, 7 asista), kome je zamalo izmakao "triple-double", dok je Ty Lawson s 29 poena predvodio Denver.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙