FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - kultura - od subote, 16. studenoga do ponedjeljka, 17. studenoga

Autor: dger
ZAGREB, 15. studenog 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi od subote, 16. studenoga do ponedjeljka, 17. studenoga:

SUBOTA:

-------

ZAGREB - Otvorenje pete Noći kazališta u Dječjem kazalištu Dubrava predstavom "Neobični svjetovi" belgijske kazališne družine Mouvements sans frontieres (18,15, Cerska 1). Na otvorenju će sudjelovati belgijska veleposlanica Nancy Rossignol, veleposlanica UNDP-a Luisa Vinton i pomoćnik ministrice kulture Vladimir Stojsavljević. Ove godine u Noći kazališta sudjeluju 94 institucije na 69 lokacija u 38 gradova, a bit će prikazane 133 predstave i ponuđeno 60-tak popratnih programa.

ZAGREB - Petoga dana Interlibera Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje predstavit će tiskano izdanje Hrvatskoga pravopisa (11 sati, centralna pozornica, 6. paviljon).

NEDJELJA:

---------

ZAGREB - Na ovogodišnjem 36. međunarodnom sajmu knjiga Interliberu od 12. studenoga oko 240 nakladnika izložilo je svoja izdanja. Osim samih predstavljanja knjiga koja su održana na izložbenim prostorima nakladnika i središnjoj pozornici, posjetitelji su mogli pogledati i tematske izložbe, a za male posjetitelje organizirane su i igraonice. Hina će posljednjeg dana sajma u završnom tekstu objaviti ocjene nakladnika te njihove dojmove o samom sajmu.

PONEDJELJAK:

------------

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu izložbe Saše Šekoranje "Višeglasja" u Muzeju za umjetnost i obrt (11 sati, Trg maršala Tita 10). Uz autora, izložbu će predstaviti kustosica izložbe Arijana Koprčina i ravnatelj MUO Miroslav Gašparović.

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

(Hina) xdgk ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙