FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gračan: Igra i rezultat loši, ali želje i zalaganja je bilo

Autor: rsal
PULA, 14. studenog 2013. (Hina) - Izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Nenad Gračan po završetku kvalifikacijske utakmice za odlazak na EP u kojoj je Hrvatska poražena u Puli od Švicarske (0-2) izrazio je nezadovoljstvo igrom i rezultatom, ali je i dodao kako po pitanju želje i zalaganja nema što zamjeriti svojim igračima.

"Teško je bilo što reći nakon poraza. Švicarci su se bolje snašli, kvalitetnije su ušli u susret i na kraju slavili. Stvorili smo puno šansi, promašili i jedanaesterac i u takvim okolnostima poraz je bio neminovan" kazao je izbornik Gračan na konfereneciji za novinare po završetku utakmice u Puli.

"Svaki je bod u kvalifikacijama bitan, šteta što smo danas ostali bez bodova. Do utakmice s Latvijom,koja se u utorak također igra u Puli, moramo se odmoriti i osvježiti te sam siguran da igrači neće ponoviti današnje greške", poručio je Nenad Gračan dodavši kako je igru momčadi poremetila i ozljeda vratara Zelenike.

Izbornik mlade švicarske reprezentacije Pierluigi Tami nije krio zadovoljstvo pobjedom.

"Nije bilo lako doći u Hrvatsku i pobjediti tako kvalitetnu momčad. Iskreno, u Luganu smo igrali bolje i kvalitetnije, a ostali smo bez bodova dok smo u Puli ostvarili iznimno vrijednu pobjedu" naglasio je švicarski izbornik Tami.

(Hina) xdspo yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙