FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karamarko: dati poticaj pravnoj državi da radi svoj posao

Autor: tkol
ZAGREB, 13. studenog 2013. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nije danas želio kometirati uhićenje predsjednika Hrvatske gospodarske komore Nadana Vidoševića poručivši kratko kako treba dati poticaj pravnoj državi da radi svoj posao.

„Aktualni slučaj ne mogu i ne želim komentirati jer je u tijeku obrada“, rekao je Karamarko novinarima dodavši da ako je Vidošević, koji je bio član HDZ-a do 2010. , kriv, neka odgovara.

Na novinarsko pitanje kako je zadovoljan aktualnim prijepodnevom Karamarko je ustvrdio kako to nije bilo ozbiljno aktualno prijepodne.

„Ni jedan ozbiljan i pravi odgovor nismo dobili na vrlo ozbiljna pitanja“, ocijenio je.

Vlada ne odgovara na postavljena pitanja, rekao je Karamarko dodavši kako se očito dobro pripremaju kod svojih PR-ovaca te izbjegavaju konkretne odgovore.

„Pitanja su bila kvalitetna upravo iz domene gospodarstva no ni jedan pravi odgovor se nije mogao čuti“, zaključio je.

Na pitanje zašto onda sam nije postavio pitanje čelnik HDZ-a je odgovorio kako je na sjednici Kluba dogovoreno tko će postavljati pitanja.

Rijetku nazočnost saborskim sjednicama novinarima je pravdao time što je stalno na terenu. „Stalno sam na terenu, uskoro će početi kampanja za europske izbore i moram biti na terenu“, rekao je Tomislav Karamarko.

(Hina) xkt yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙