FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karamarko: Ustavni sud je rekao svoje

Autor: ddub
DUBROVNIK, 11. studenog 2013. (Hina) - Ustavni sud je rekao svoje i ne treba više ništa poduzimati u vezi s referendumom o braku", komentirao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas u Dubrovniku mogućnost da se Ustavni sud u vezi s pitanjem o referendumu oglasi još jedanput.

Na zamolbu da komentira novinske napise o Ustavnom sudu i referendumskom pitanju o braku Karamarko je rekao kako misli da su medijski napisi zapravo pritisci na Ustavni sud.

"Mislim da je Ustavni sud doista Ustavni sud i da će odraditi svoju ulogu onako kako treba i dolikuje i više se neće petljati u slučaj referenduma", istaknuo je Karamarko u Dubrovniku, gdje se održava sjednica Predsjedništva HDZ-a.

Prije sjednice predsjednik stranke Tomislav Karamarko sastao se s članovima dubrovačko-neretvanskoga Županijskog odbora i Gradskog odbora HDZ-a. Kako je rekao, razgovarali su o budućim aktivnostima te je najavio da će stranka "s novom energijom i nekim novim licima" ući u sljedeće razdoblje.

Najavio je i promjene u gradskom odborima, o čemu će se uskoro više doznati.

Sada su nam važni izbori za Europski parlament jer smatramo da ćemo tom pobjedom potvrditi put kojim smo krenuli, ocijenio je.

"Aktualna vlast pokazala se nemoćnom i lošom za građane i mislim da smo mi već na pobjedničkom putu", ocijenio je u izjavi novinarima Karamarko.

(Hina) xddub yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙