FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 8. studenoga

Autor: dmak
ZAGREB, 7. studenog 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za petak, 8. studenoga:

ZAGREB - Nastavak 9. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Zoran Milanović sudjelovat će na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća u povodu 94. obljetnice Fakulteta strojarstva i brodogradnje (12 sati, Ivana Lučića 5, južna zgrada). Tom prigodom predviđeno je obraćanje predsjednika Vlade.

ZAGREB - Završna konferencija Twinning light projekta i konferencija o zaštiti prava i interesa djece i mladih smještenih u udomiteljske obitelji "Unapređivanje udomiteljstva za djecu i mlade u Republici Hrvatskoj" (11 sati, Kuća Europe, Cesarčeva 4). Na svečanosti zatvaranja obilježit će se službeni kraj provedbe tog IPA 2010 Twinning light projekta te predstaviti temeljni nalazi i rezultati zajedničkog rada Twinning partnera. Kroz šest mjeseci intenzivnog rada hrvatskih i austrijskih partnera bliskom suradnjom s educiranim stručnjacima i motiviranim i angažiranim udomiteljima, twinning partneri su uspjeli analizirati i procijeniti hrvatski sustav skrbi za djecu koja zbog različitih razloga poput zanemarivanja, zlostavljanja, bolesti ili smrti roditelja ne mogu odrastati uz svoje biološke roditelje. U drugom dijelu manifestacije održat će se nacionalna konferencija o zaštiti prava i interesa djece i mladih smještenih u udomiteljske obitelji na kojoj će se raspravljati o zaštiti djece i mladih smještenih u udomiteljske obitelji, kvaliteti udomiteljske skrbi, kao i izazovima koji se pojavljuju i rješenjima za poboljšanje udomiteljstva u Hrvatskoj. Svrha konferencije je pridonijeti uspostavljanju bolje suradnje između relevantnih sudionika u području udomiteljstva u Hrvatskoj.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Tomislav Rubić

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xdm ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙