FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jazz orkestar HRT-a i Simon Marlow u ZKM-u

Autor: Ana Todoric
ZAGREB, 6. studenog 2013. (Hina) - Jazz orkestar HRT-a i vokal Simon Marlow počinju novu koncertnu sezonu u srijedu 9. studenog zajedničkim projektom Swing Time u novootvorenom koncertnom centru Zagrebačkog kazališta mladih (ZKM).

Kako najavljuju organizatori, koncertom će ravnati Saša Nestorović, a riječ je o spoju novih i suvremenih hitova te evergreena s domaćeg i svjetskog repertoara swinga i jazza u vrhunskim aranžmanima za big band.

Pjevač Simon Marlow, rođen je u Oxfordu gdje je studirao povijest umjetnosti, da bi u Londonu studirao izvedbene umjetnosti i glumu. Iskustvo je stjecao u mjuziklima West Enda, a potom, preselivši se u Hamburg, i u njemačkim produkcijama mjuzikala i predstava. Nastupao je s nizom europskih orkestara i vokalnih umjetnika. Svoje istinsko poznavanje žanra, scenskog nastupa, osjećaja za suradnju s orkestrom u najboljoj maniri zlatnog doba swinga i jazza i ovaj će put potvrditi uz članove Jazz orkestra HRT-a.

Publika će uživati u hitovima "Take the A Train", "Mambo Caliente", "Come Fly with Me", "Beyond the Sea", "Smells Like Teen Spirit", "Fly Me To The Moon", "Strangers In The Night", "New York, New York" te "Još samo večeras", "Prolazi sve".

(Hina) xta ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙