FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mateljan novi čelnik SDP-a Karlovačke županije

Autor: vhor
KARLOVAC, 3. studenog 2013. (Hina) - Županijsku organizaciju SDP-a Karlovačke županije vodit će u iduće četiri godine Damir Mateljan, odlučeno je na današnjim unutarstranačkim izborima.

Na izbore se odazvalo 43 posto od ukupno 1600 članova svih ogranaka u Karlovačkoj županiji, a Mateljan je dobio 83,51 posto glasova.

U izjavi za Hinu neposredno nakon pobjede, saborski zastupnik i načelnik općine Kamanje Damir Mateljan naglasio je da pobjedu s tako visokim postotkom doživljava kao motivaciju da snažno provede politiku za pridobivanje na SDP-ovu stranu one tihe većine građana Karlovačke županije koja želi promjene na bolje. Smatra kako je to početak puta da SDP u županiji, u kojoj nikada nije osvojio ni predstavničku ni izvršnu vlast, preokrene stanje i za tri i pol godine pobjedi na idućim lokalnim izborima.

"Da bih u tome uspio, namjeravam rad u stranci na županijskoj razini izdići iznad politike kakvu provode političke elite, što znači samo to da se u svakodnevnom radu približimo građanima i njihovim konkretnim problemima i potrebama", kazao je Mateljan.

Za Mateljana je glasalo 567 članova, a za njegovog protukandidata Peru Karmelića 112. Dosadašnji predsjednik županijske organizacije Ivan Vuković nije se kandidirao.

(Hina) xvhor yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙