FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Pariz: Nadal u polufinalu

Autor: rsal
PARIZ, 1. studenog 2013. (Hina) - Prvi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal plasirao se u polufinale ATP Masters 1000 turnira u Parizu svladavši Francuza Richarda Gasqueta s 6-4, 6-1.

Nadal se lako plasirao među četiri najbolja na predzadnjem turniru sezone, pobijedivši po 12. put u isto toliko mečeva Gasqueta, a protivnik u polufinalu bit će mu bolji iz dvoboja Španjolca Davida Ferrera i Čeha Tomasa Berdycha.

Prvi polufinalni par ATP Masters 1000 turnira u Parizu je Novak Đoković i Roger Federer. Đoković je u prvom dvoboju četvrtfinala pobijedio Švicarca Stanislasa Wawrinku s 6-1, 6-4, dok je Federer nakon velike borbe porazio Argentinca Juana Martina Del Potra s 6-3, 4-6, 6-3. Švicarcu je to 14. pobjeda nad Del Potrom, koji je pet puta bio bolji od Federera. Federer u međusobnim dvobojima s Đokovićem vodi s 16:13, a u subotu će igrati svoj 30. dvoboj.

Masters u Parizu igre se za nagradni fond od 3.2 milijuna eura, a sva osmorica četvtfinalista ujedno su i sudionici završnog mastersa sezone u Londonu.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙