FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bioprognoza: od 2. do 5 studenoga nepovoljno razdoblje

Autor: ista
ZAGREB, 31. listopada 2013. (Hina) - Biometeorološka prognoza za razdoblje od 2. do 5. studenoga je nepovoljna pa su kod meteoropata i kroničnih bolesnika moguće tegobe, kao i razdražljivost, nesanica i glavobolja, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod.

U subotu, 2. studenog, približavanje ciklone popraćeno južinom uzrokovat će nepovoljan vremenski utjecaj na ljude. U takvim se okolnostima kod meteoropata očekuju poteškoće s glavoboljom i nesanicom, te bolovima na mjestima ranijih ozljeda. Zbog pojačanih tegoba kroničnim se bolesnicima preporuča izbjegavanje dodatnih napora.

I u nedjelju, 3. studenog, zbog nepovoljnih biometeoroloških prilika moguće su tegobe kod meteoropata i kroničnih bolesnika. Kod meteoropata su moguće razdražljivost, nesanica i glavobolja. Kroničnim bolesnicima savjetuje se izbjegavanje većih napora.

U ponedjeljak, 4. studenog, nastavlja se razdoblje nepovoljnog vremenskog utjecaja na ljude. Meteoropati bi mogli imati poteškoća s nesanicom i koncentracijom, te s bolovima na mjestima ranijih ozljeda. Tegobe kroničnih bolesnika bit ce pojačane.

U utorak, 5. studenog, uz nepovoljne biometeorološke uvjete nastavit će se i tegobe meteoropata i kroničnih bolesnika od kojih su patili prethodnih dana.

(Hina) pp/xaš ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙