FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 30. listopada

Autor: tper
ZAGREB, 29. listopada 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 30. listopada.

OPATIJA - Drugi međunarodni Invest forum, na kojem će biti predstavljeni projekti i investicijske mogućnosti Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, posebno će biti usmjeren na turistički sektor, projekte iz energetike te mogućnosti financiranja iz EU fondova. U radu skupa sudjelovat će potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić, predstavnici ministarstava, domaćih i međunarodnih financijskih institucija, regija partnera, investicijskih fondova i gospodarstvenici (10,00 sati, Grand hotel 4 opatijska cvijeta).

ZAGREB - Kompanija Yazaki Europe LTD otvorit će novi inžinjering centar na Žitnjaku, a svečanosti otvaranja nazočit će potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić (16,05 sati, Yazaki Europe LTD, Slavonska avenija 26/6).

ZAGREB - "Energy Market Forum 2013" u organizaciji Poslovnog dnevnika okupit će čelnike elektroenergetskih, plinskih i naftnih tvrtki prisutnih na domaćem tržištu koji će raspravljati o cijenama i ponudi usluga (10,00 sati, Green Gold, Radnička cesta 50).

ZAGREB - Hrvatska banka za obnovu i razvitak organizator je okruglog stola pod nazivom "Mogućnosti financiranja komercijalizacije pronalazaka" u povodu izvanrednih postignuća hrvatskih pronalazača na sajmovima inovacija u Taipeiu i Londonu. Cilj okruglog stola je okupiti inovatore i potporne institucije kako bi potaknuli pitanje važnosti novih/inovativnih proizvoda i usluga u cilju povećanja konkurentnosti gospodarstva (11,00 sati, HBOR, Strossmayerov trg 9).

ZAGREB - Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora obilježit će 10 godina rada, a tom će prigodom biti dodijeljena i Inovacijska nagrada. Komora se bavi razvojem njemačko-hrvatskih gospodarskih odnosa, najveće je bilateralno udruženje u Hrvatskoj koje broji više od 330 članova iz njemačkih i hrvatskih poslovnih krugova (18,00 sati, Muzej suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17).

SLAVONSKI BROD - Na 4. kongresu pilanara jugoistočne Europe očekuje se sudjelovanje oko 250 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Austrije i Mađarske. Kongres će otvoriti ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina (10,00 sati, dvorana I. B. Mažuranić, Trg Stjepana Miletića 12)

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp/xhsup yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙