FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak, 29. listopada

Autor: mtau
ZAGREB, 29. listopada 2013. (Hina) - Najava događaja iz svijeta za utorak, 29. listopada.

DEN HAAG - Predsjednik Republike Ivo Josipović počinje dvodnevni radni posjet Nizozemskoj gdje će se u utorak susresti s kraljem Willemom-Alexanderom, sa zamjenikom Državnog vijeća Pietom Heinom Donnerom i s predsjednicama oba doma parlamenta Anouchkom van Miltenburg i Ankie Broekers-Knol.

SARAJEVO - Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko počinje službeni posjet Bosni i Hercegovini gdje u utorak razgovara s članovima oba doma Parlamentarne skupštine (PS) BiH i s predsjedavajućim Zastupničkog doma Denisom Bećirovićem. Odvojeno će Leku primiti predsjedatelj i član Predsjedništva BiH Željko Komšić i Nebojša Radmanović te predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda. Predsjednik Sabora sastat će se i s članovima Međureligijskog vijeća BiH koje okuplja četiri velike monoteističke vjerske zajednice te s vrhbosanskim nadbiskupom kardinalom Vinkom Puljićem.

LONDON - Britanski premijer David Cameron, afganistanski predsjednik Hamid Karzai i pakistanski predsjednik Asif Ali Zardari razgovarat će o budućnosti Afganistana.

ATENA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u posjetu Grčkoj gdje će razgovarati o odnosima Rusije i Europske unije te o stanju u Siriji.

BRATISLAVA - Francuski predsjednik Francois Hollande posjetit će Slovačku.

Dežurni:

Noć: Denis Lugarić

Prijepodne: Darko Vlahović

Poslijepodne: Ivo Lovrić

Navečer: Renata Tomašević

Telefon: 00385 1 4808645

Telefax: 00385 1 4808822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xrt yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙