FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek- policija ponovno poziva građane da dragovoljno predaju oružje i eksplozivne naprave

Autor: ivuc
OSIJEK, 28. listopada 2013.(Hina) - Prošli tjedan na području Osječko-baranjske županije u nekoliko navrata pronađena su odbačena ekplozivna sredstva i streljivo, pa su predstavnici Policijske uprave osječko-baranjske danas građane ponovno pozvali da ta sredstva, bez sankcija, dragovoljno prijave i predaju policiji.

Glasnogovornik PU Darijo Premec kazao je na konferenciji za novinare kako je, između ostalog, 24. listopada uz rijeku Dravu, u mjestu Nard kod Valpova građanin pronašao nekoliko stotina komada raznoga streljiva, nekoliko protupješačkih mina i tromblon. Jučer je kod osječkog prigradskog naselja Tenje 38-godišnjak pronašao nekoliko protupješačkih mina, a također jučer na odlagalištu otpada u Belišću radnik je pronašao bombu, rekao je Premec.

Dodao je kako su pronađena sredstva uklonili policijski službenici Odsjeka za protueksplozijsku zaštitu te kako je još u tijeku akcija "Manje oružja, manje tragedija", u kojoj građani mogu dragovoljno predati oružje i ostala ubojita sredstva, a protiv njih se neće pokrenuti prekršajni ili kazneni postupak.

(Hina) xivuc yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙