FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeo 2. Festival filma djece i mladeži zemalja Mediterana - DUFF 2013

Autor: ddub
DUBROVNIK, 17. listopada 2013. (Hina) - Prigodnim programom u dubrovačkom kinu "Sloboda " večeras je svečano otvoren drugi Festival filma djece i mladeži zemalja Mediterana - DUFF 2013 koji je okupio sudionike iz deset zemalja Sredozemlja.

Drugo izdanje festivala koje će trajati do 20. rujna, okupilo je 150 sudionika iz deset zemalja. U natjecateljskom dijelu programa bit će prikazano 60 kratkih filmskih uradaka mladih u dobi od deset do dvadest godina.

Filmovi natjecateljskog i popratnog programa prikazivat će se u kinu " Sloboda ", a bogati popratni program uključuje i večernje projekcije tijekom kojih će građani Dubrovnika moći pogledati četiri nagrađivana kratka filma i dva cjelovečernja.

Za učenike dubrovačkih osnovnih škola organizirane su jutarnje projekcije tijekom kojih će učenici moći glasovati za jednu od nagrada festivala- najbolji animirani film po izboru gledatelja.

Bit će održane i tri radionice, animiranog filma, dokumentarnog film i izrade filmskog plakata.

Organizatori drugog po redu Festivala filma djece i mladeži zemalja Mediterana su Kinematografi Dubrovnik i dubrovačka udruga " Luža ".

(Hina) xddub yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙