FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 16. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri te skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj, dok u Gorskome kotaru ponegdje ima magle, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub. Zbog magle smanjena je vidljivost na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić. U uvjetima smanjene vidljivosti obavezna je vožnja uz upaljena dnevna ili kratka svjetla i tijekom dana za sva motorna vozila, upozorava HAK. Na autocesti A1 kroz tunele Ledenik, Bristovac, Sveti Rok i Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na Riječkoj obilaznici vozi se jednim trakom kroz tunele Škurinje 1 i 2 u smjeru Rupe. Zatvorena je južna osječka obilaznica D2 između čvorišta "Čepinska" i nadvožnjaka "Vinkovačka". Obilazak je dionicom D2-Ulica Sv.L.B.Mandića-Industrijska zona Osijeka-Ulica Zapadno predgrađe-Vinkovačka ulica-D2, i obrnuto. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Most Privlaka u Malom Lošinju zbog kvara se do daljnjega neće otvarati za prolazak brodica.

ZAGREB - Prijepodne pretežno oblačno povremeno s kišom, na Jadranu mjestimice uz grmljavinu. Najviše kiše, ponegdje obilnije očekuje se u Dalmaciji, Lici i Slavoniji. Sredinom dana na sjevernom Jadranu, a do kraja dana na cijelom području Hrvatske očekuje se barem djelomično razvedravanje. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, prijepodne će okrenuti na sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak u okretanju na umjeren i jak sjeverozapadnjak i buru. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 16, a na Jadranu od 17 do 21 Celzijev stupanj.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙