FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla mjestimice smanjuje vidljivost

Autor: nkot
ZAGREB, 14. listopada 2013. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, a ima je i na autocestama A1 između Zagreba i Karlovca te između tunela Male Kapele i čvora Otočac, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magle ponegdje ima i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Novska.

Na autocesti A1 kroz tunele Ledenik, Bristovac, Sveti Rok i Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom.

Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom.

Na Jadranskoj magistrali (D8) vozi se naizmjence između Novog Vinodolskog i Senja te u Dubrovačko-neretvanskoj županiji D8 od 7 do 15 sati na dijelu između odmorišta i graničnog prijelaza Bistrina.

Od 14. do 24. listopada svakodnevno za sav promet bit će zatvorena državna cesta D2 u Gradu Vukovaru na raskrižju Županijske ulice i Ulice dr. A. Bauera Paje, a obilazak je nerazvrstanim cestama Grada Vukovara.

Danas 20 do 24 sata za sav promet bit će zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Maslenica, zbog provođenja pokaznih i internih vatrogasnih vježbi u zonama tunela Sveti Rok i Ledenik. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (D522, D27 i D54).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina) pp/xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙