FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Rijeci 4. festival fotografije Photori

Autor: hsup
RIJEKA, 12. listopada 2013. (Hina) - Središnji dan 4. Festivala fotografije Photori, koji je tijekom rujna i listopada organizirao Fotoklub Rijeka, održava se danas u Rijeci, a obuhvaća Fotopromenadu, prvi natječaj Foto Ex Tempore, Fotobuvljak, promociju nove knjige Stanka Abadžića, fotografske radionice i preglede portfolija.

Fotopromenada je jednodnevna revijalna izložba fotografija, otvorena za sve autore s ciljem da im se omogući da njihove radove vide i građani koji inače ne posjećuju u galerije.

Foto Ex Tempore je jednodnevni fotografski natječaj na kojem mogu sudjelovati svi autori, bez ograničenja, a tema je Rijeka i Riječani. Prosudbena komisija će odabrati i nagraditi tri najbolje fotografije.

Na Fotobuvljaku mogu se izlagati fotografski aparati i oprema, fotografska literatura i časopisi , a mogu se i donirati Fotoklubu Rijeka za fotografski muzej u nastanku.

Najavljeno je i predstavljanje nove knjige fotografa Stanka Abadžića "Adriatic Routes".

Organizirane su radionice HDR fotografije i studijske fotografije te radionica otiska dlana metodom kemograma, a zainteresirani autori mogu iskoristiti mogućnost pregleda njihovih radova kod renomiranih stručnjaka.

U skoplu festivala Photori, koji se održava tijekom rujna i listopada, priređeno je više izložaba, primjerice izložbe naziva "Vojvodina na dlanu", "Vukovarska priča", "Tijelo" i "Sami", a za sutra je najavljen 2. Rječina Photo Tour.

(Hina) xhsup yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙