FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - kultura - od subote, 12. listopada do ponedjeljka, 14. listopada

Autor: dger
ZAGREB, 11. listopada 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi od subote, 12. listopada do ponedjeljka, 14. listopada:

SUBOTA:

-------------

ZAGREB - Prvi Gornjogradski književni festival i Zbornik Festivala bit će predstavljen u Knjižnici Marije Jurić Zagorke (12 sati, Krvavi most 2). Tijekom Festivala pedesetak umjetnika iz Hrvatske predstavit će se svojim radovima i tako pridonijeti revitalizaciji stare gradske jezgre i interkulturalnosti grada.

NEDJELJA:

----------------

- zasad nema događaja za najaviti

PONEDJELJAK:

----------------------

ZAGREB - Tjedan dana uoči početka, Zagreb Film Festival predstavit će na konferenciji za novinare glavni natjecateljski program i ovogodišnje programske novitete. Festival se održava od 20. do 27. listopada i u osam dana na nekoliko zagrebačkih lokacija publici će predstaviti najzanimljivije recentne naslove autorskog filma, debitantske (prve ili druge) uratke u natjecateljskom programu te brojne filmske priče u nizu popratnih programa. Novo izdanje festivala predstavit će direktor Boris T. Matić, izvršni direktor Hrvoje Laurenta, koordinatorica programa Selma Mehadžić i sponzori (11 sati, dvorana Mueller kina Europa, Varšavska 3).

ZAGREB - Program Mjeseca hrvatske knjige, koji će se od 15. listopada do 15. studenoga pod motom "Tko čita (ne) skita!" obilježiti u brojnim knjižnicama u Hrvatskoj, bit će predstavljen na konferenciji za novinare u prostoru Knjižnica grada Zagreba, Gradskoj knjižnici (12 sati, Starčevićev trg 6).

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

(Hina) xagrb/xdgk ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙