FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 11. listopada

Autor: trub
ZAGREB, 11. listopada 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za petak, 11. listopada

ZAGREB - Svečano otvorenje ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) - Ispostave Zagreb Jug (Novi Zagreb), Područnog ureda Zagreb. Ispostavu Jug (Novi Zagreb) svečano će otvoriti ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić. Voditeljica ispostave Željka Badrov na otvorenju će predstaviti Osobnu kartu Ispostave Jug (Novi Zagreb), predstojnik Područnog ureda Zagreb Krunoslav Knežević predstavit će projekt "Centar za samozapošljavanje (samoZa)", a bit će također riječi i o izazovima samozapošljavanja, o čemu će govoriti savjetnici za samozapošljavanje Dubravka Klarić i Siniša Milković (10 sati, Ispostava Jug Novi zagreb, Ulica Savezne Republike Njemačke 6).

ZAGREB - U povodu pokretanja novog portala www.autograf.hr autora i urednika Drage Pilsela i Zdravka Zime održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti pušten u pogon novi projekt. Projekt okuplja pedesetak prominentnih autora iz Hrvatske i regije, a kolumnisti portala među ostalima su Drago Pilsel, Renato Baretić, Igor Mandić, Teofil Pančić, Zdravko Zima, Milana Vuković-Runjić i Ivan Lovrenović (12 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

RIJEKA - Svečano otvorenje dvodnevnog znanstvenog skupa pod nazivom "Etnološke i folklorističke znanosti u kvarnerskome Primorju i Istri u 19. i 20. stoljeću", u organizaciji Odsjeka za etnologiju (Zagreb) i Zavoda za povijesne i društvene znanosti u Rijeci Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU). Skup će u Vijećnici Grada Rijeke okupiti stručnjake iz etnologije i kulturne antropologije, sociologije, folkloristike, etnomuzikologije i etnokoreologije, kulturne povijesti, dijalektologije i drugih humanističkih i društvenih disciplina (9 sati, Vijećnica Grada Rijeke, Korzo 16). Na skupu će sudjelovati 29 izlagača, od kojih dvoje iz Slovenije.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Tomislav Rubić

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xgvla ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙