FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Josipović posjetio osječki "Kandit"

Autor: ivuc
OSIJEK, 4. listopada 2013.(Hina) - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović izjavio je danas u Osijeku, nakon posjeta tvornici "Kandit" kako je izgradnja novih proizvodnih pogona jamstvo gospodarskog razvoja i na hrvatskome tržištu i na stranim tržištima.

Nakon obilaska gradilišta nove tvornice bombona i čokolade osječke konditorske tvrtke "Kandit", vrijedne više od 103 milijuna kuna, te sastanka s članovima njezine uprave, predsjednik Josipović izjavio je novinarima kako je upoznat s poslovanjem te tvrtke, u kojoj proizvodnja stalno raste, što drži optimističnim.

Na novinarsko pitanje je li njegovo Gospodarsko vijeće razmotrilo prijedlog novih reformi Vlade RH, predsjednik Josipović odgovorio je kako ga nisu detaljno analizirali, ali o nekim je mjerama razgovaralo i prije.

Vlada vodi gospodarsku politiku i nadamo se da će mjere dati dobre rezultate, rekao je.

Na pitanje novinara treba li provjeravati pozadinu stranih investicija, predsjednik Josipović odgovorio je kako trebamo izgraditi sustav u kojemu sami sebi nećemo stvarati probleme, ali uvijek trebamo paziti da je riječ o "čistoj investiciji i čistom novcu".

(Hina) xivuc yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙