FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policijski Sajam mogućnosti u subotu na Jarunu

Autor: amat
ZAGREB, 27. rujna 2013. (Hina) - U povodu dana njihova zaštitnika Sv. Mihovila policija će u subotu na zagrebačkom Jarunu održati Sajam mogućnosti na kojem će predstaviti svoj rad, doznaje se u MUP-u.

Bogat program počinje u 10 sati, a posjetitelji će na Jarunu imati prilike iz prve ruke upoznati policijski rad i vidjeti pregršt zanimljivosti kao što su skokovi padobranaca ATJ Lučko, pokazne vježbe Specijalne jedinice policije i interventne policijske jedinice. Također, posjetitelji će moći razgledati policijski helikopter Bell, posebna terenska vozila te ronilačku opremu i novi čamac za spašavanje.

Najmlađim posjetiteljima Sajma namijenjena je pokazna vježba sa službenim psima, prezentacija rada robota Teodora te likovne radionice. Željni adrenalina na sajmu će imati prilike iskusiti "sigurno" prevrtanje vozila na posebnom simulatoru.

Na sajmu će biti predstavljena i nova aplikacija za on line prijavu seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja djece RED BUTTON koja je nastala u sklopu europskog projekta "Jačanje kapaciteta u području suzbijanja seksualnog iskorištavanja djece te pružanja pomoći policije ranjivim žrtvama kriminaliteta", kažu u policiji.

(Hina) xam yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙