FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 27. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Od 9 sati zbog prometne nezgode prekinut je promet kroz tunel Učku. Obilazak regulira prometna policija. Zbog prometne nezgode na autocesti A1 između čvora Zadar2 i odmorišta Nadin u smjeru Splita vozi se otežano, voznim trakom. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj i u Slavoniji. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. Trajekt na liniji Ploče-Trpanj nastavlja prema postojećem redu plovidbe do 30. rujna s prvim polaskom iz Ploča u 5 sati te zadnjim polaskom iz Trpnja u 21 sat.

ZAGREB - U kopnenom području i na sjevernom Jadranu umjereno do pretežno oblačno mjestimice uz uglavnom slabu kišu, najčešće u Gorskome kotaru, Lici i sjeverozapadnom području. U Dalmaciji će prevladavati sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na Jadranu istočnjak i jugo, a poslijepodne na južnom dijelu jugozapadnjak, zatim sjeverozapadnjak. Najviša temperatura većinom između 15 i 20, na Jadranu od 22 do 27 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙