FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Muškarac ranjen u eksploziji kraj Karlovca prevezen na Rebro

Autor: vhor
KARLOVAC, 26. rujna 2013. (Hina) - Ranjavanje 33-godišnjaka na cesti u Gornjem Sjeničaku kraj Karlovca jučer ujutro uzrokovalo je aktiviranje eksplozivne naprave, a zbog teže ozljede oka prevezen je u Kliniku za očne bolesti KBC-a Zagreb.

Karlovačka policija još uvijek ne daje detalje o okolnostima eksplozije i ranjavanja, a mediji prenose nagađanja članova obitelji i prijatelja ozlijeđenog Nenada Amića o mogućem podmetanju bombe.

Iako su jučerašnje prve informacije govorile kako je 33-godišnjak lakše ozlijeđen, u karlovačkoj Općoj bolnici sinoć je potvrđeno kako je zbog teške ozljede oka nakon liječničke obrade prevezen u zagrebačku bolnicu Rebro.

Uz karlovačke policajce na očevidu su se angažirali i vještaci iz zagrebačkog Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić", kao i policajci iz Uprave kriminalističke policije Ravnateljstva policije.

Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i pronalaska počinitelja, kažu u policiji.

(Hina) xvhor ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙