FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Usain Bolt nastavlja suradnju s Pumom

Autor: sbil
LONDON, 24. rujna 2013. (Hina/Reuters) - Svjetski rekorder na 100 m i 200 m Jamajčanin Usain Bolt obnovio je sponzorski ugovor s proizvođačem sportske opreme Puma do nakon olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016., objavila je njemačka tvrtka u utorak.

Bolt surađuje s Pumom od 2003. godine i ovom obnovom ugovora tvrtka će moći nastaviti 'držati korak' s rivalima Adidasom i Nikeom.

"Sretan sam što sam dio obitelji Puma, ponosan sam što ih predstavljam i raduje me što ću nastaviti surađivati s njima još dvije godine", kazao je 27-godišnji jamajčanski sprinter koji je prvi put sklopio ugovor s Pumom kada je imao 16 godina.

"Ponosni smo što možemo nastaviti plodnu suradnju s njim jer jer Usain Bolt savršeni ambasador za Pumu", kazao je šef tvrtke Bjoern Gulden.

Nije otkriveno koliko je ugovor vrijedan, ali prema pisanju časopisa "Forbes", koji Bolta smješata na 63. mjesto najbolje plaćenih sportaša svijeta, njegovo prijašnje produljenje ugovora 2010. donijelo mu je prihod od 9 milijuna eura godišnje.

(Hina) xbis ybis

An unhandled error has occurred. Reload 🗙