FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak 23. rujna

Autor: aspa
ZAGREB, 22. rujna 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za ponedjeljak 23. rujna:

SPLIT - Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko sudjelovat će na međunarodnom simpoziju "Promjene u upravnom sudovanju" u Sredozemnom institutu za znanost o životu (9,30 sati, Sredozemni institut za znanost o životu, Meštrovićevo šetalište b.b). Predsjednik Sabora, koji je i pokrovitelj simpozija, održat će uvodni govor. Simpozij organiziraju Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu i Sveučilište Pantheon-Assas iz Pariza.

ZAGREB - Zajednička sjednica saborskog Odbora za ustav, poslovnik i politički sustav i Odbora za informiranje, informatizaciju i medije (12 sati, Sabor, Dvorana J. Jelačića, Trg Svetog Marka 6). Na sjednici će članovi odbora razgovarati s kandidatima za prvog hrvatskog povjerenika/cu za informiranje, nakon čega se očekuje i sastavljanje prijedloga kandidata koji će biti upućen Saboru na odlučivanje.

ZAGREB - Konferencija povodom obilježavanja Međunarodnog dana prava na pristup informacijama "Građani imaju pravo znati". Na konferenciji će govoriti zamjenica ravnatelja Agencije Dubravka Dolenc, a na pojedinačna pitanja odgovarat će i gosti-predavači na konferenciji (od 11 do 13 sati, Sabor, dvorana Josip Šokčević, Trg Svetog Marka 6). Konferencija za medije održat će se u 11,45 sati u dvorani Josipa Šokčevića.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Tomislav Rubić

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xaš ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙