FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Repeša: Potrošili smo više nego smo željeli

Autor: rsal
LJUBLJANA/ZAGREB, 16. rujna 2013. (Hina) - Potrošili smo se u utakmici s Grčkom puno više nego što smo trebali, ali se nadam da ćemo se odmoriti do najvažnije utakmice prvenstva, četvrtfinala protiv Ukrajine, kazao je nakon pobjede u produžetku u Ljubljani protiv Grčke (92:88) izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša.

Hrvatske je sedmom uzastopnom pobjedom osvojila prvo mjesto u skupini i izborili četvrtfinalni dvoboj s Ukrajinom, koja je daleko bolji izbor nego Litva ili Francuska, s kojima bi igrali da smo izgubili dvoboj s Grcima.

"Nismo dobro ušli u utakmicu, prihvatili smo u njihov ritam i svojevrsnu 'grčku uspavanku'. Moja je greška, i to javno priznajem, što smo igrali produžetke jer u zadnjem grčkom napadu u regularnom dijelu nisam htio raditi prekršaj kod tri razlike za nas. Htio sam pokazati da se možemo obraniti bez faula, ali je Zisis zabio iznimno tešku tricu za izjednačenje", kazao je Repeša, koji je dodao kako smo ipak favoriti protiv Ukrajine.

"Nema više laganih protivnika, a to sigurno nije ni Ukrajina. Oni su atletski iznimno moćna momčad o kojoj sve znamo. Prihvaćamo ulogu favorita u tom četvrtfinalnom dvoboju i javno pozivam sve naše navijače da nas u velikom broju podrže u četvrtak. Ovo nam je nakon toliko godina najveća prilika za polufinale koje čekamo predugo", zaključio je hrvatski izbornik Repeša.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙