FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za petak 13. rujna

Autor: slek
ZAGREB, 13. rujna 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za petak 13. rujna.

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko prima izaslanstvo gruzijskog parlamenta na čelu s potpredsjednicom parlamenta i predsjednicom Vijeća za ravnopravnost spolova Mananom Kobakhidze. Sastanku će nazočiti i koordinatorica UN-a u RH i stalna predstavnica Programa za razvoj UN-a (UNDP) Louise Vinton. (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6 u 9.30 sati, dvorana Ante Starčevića)

ZAGREB - Prva potpredsjednica vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić posjetit će Eurocampus Zagreb gdje se nalaze Francuska škola i Njemačka međunarodna škola. Šeficu hrvatske diplomacije te francusku veleposlanicu Michele Boccoz i njemačkog veleposlanika Hansa Petera Annena ugostiti će predstavnici i učenici dviju škola. (Fratrovac 36 u 13 sati)

SARAJEVO - Trilateralni sastanak ministara unutarnjih poslova Srbije Ivice Dačića, Crne Gore Raška Konjevića i ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudina Radončića na kojemu će se razgovarati o uzajamnoj suradnji i regionalnom pristupu borbi protiv organiziranog kriminala.

BIŠKEK - Sastanak čelnika zemalja članica Šangajske organizacije za suradnju (SCO) u Kirgistanu na kojem će se sastati ruski predsjednik Vladimir Putin i novoizabrani predsjednik Irana Hassan Rouhani.

Dežurni urednici:

Noć: Tomislav Delač

Prijepodne: Maša Taušan

Poslijepodne: Slavoljub Leko

Navečer: Srđan Baković

Tel: 00385 1 4808 645

Fax: 00385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xvk ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙