FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crna Gora: 14 uhićenih za prodaju droge, među njima i policijski inspektor

Autor: dram
PODGORICA, 10. rujna 2013. (Hina) - Crnogorska policija predala je u utorak državnom javnom tužitelju 14 osoba koje je tijekom noći uhitila u okviru policijske akcije usmjerene na suzbijanje krijumčarenja i ulične prodaje opojnih droga.

Policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge i krijumčarenja, u suradnji s vrhovnim državnim tužiteljstvom u Podgorici, izvršili su više pretresa u pet crnogorskih gradova, stoji u priopćenju Uprave policije.

Među uhićenima je i inspektor skupine za suzbijanje droge za područje Herceg Novog, Kotora i Tivta, kojega se sumnjiči da je izvršio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga i zloupotrebu službenog položaja.

Među uhićenima su i osobe koje se sumnjiče za bacanje dviju bombi u Baru početkom ove godine.

Crnogorska policija također je priopćila da je u ponedjeljak uhitila državljanina Grčke, P.T. (42) iz Atene, kod kojeg je prethodno na granici s Hrvatskom pronašla i oduzela 59 kilograma skunka.

"Policijski i carinski službenici su u prtljažniku, u posebno izrađenom bunkeru ispod rezervne gume, otkrili 51 paket, oblijepljen PVC folijom i selotejp trakom, smeđe boje, sa sadržajem suhe biljne materije za koju se posumnjalo da je skunk", navodi policija.

U priopćenju se navodi da kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je P.T. skunk istog dana prokrijumčario u Crnu Goru iz Albanije u namjeri da ga proda na tržištu Zapadne Europe.

(Hina) xdram ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙