FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 9. rujna

Autor: tper
ZAGREB, 8. rujna 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 9. rujna.

ZAGREB - Ministar turizma Darko Lorencin predstavit će na konferenciji za novinare rezultate turističkog prometa Hrvatske za prvih osam mjeseci 2013. godine. Na konferenciji će sudjelovati i direktorica Glavnog ureda HTZ-a Meri Matešić (11 sati, konferencijska dvorana Ministarstva turizma, Prisavlje 14).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare u Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture pomoćnik ministra za infrastrukturu Marko Lončarević govorit će o tehničkoj finalizaciji projekta Zračne luke Zagreb (14,00 sati, Ministarstvo, Prisavlje 14).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) osniva Poslovno vijeće za gospodarsku suradnju s Ukrajinom, a potporu osnivanju tog vijeća pružit će i ministar vanjskih poslova Ukrajine Leonid Kožara. Ukrajinski ministar će tom prigodom u HGK održati izlaganje pred hrvatskim gospodarstvenicima koji već surađuju ili su zainteresirani za suradnju s Ukrajinom. Poslovno vijeće trebalo bi pridonijeti bržem protoku poslovnih informacija kako bi se hrvatskim tvrtkama pomoglo da lakše pristupe golemom tržištu te velike i važne istočnoeuropske zemlje s 47,5 milijuna stanovnika (program počinje u 9,40 sati, no zbog propisanih protokolarnih i sigurnosnih mjera mediji se trebaju registrirati najkasnije do 9,15 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

Dežurne urednice:

prijepodne: Slavica Cvitanić

poslijepodne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙